23.2.2015

Sohvi - TreLooks bloggaajaMekko - Seppälä
Pitsijakku - Äitiltä saatu
Pitsisaapikkaat - Pariisista
Kello - Guess

Trelooksin tarkoitus on kuvata erilaisia ihmisiä Tampereen katukuvasta. Päätimme kuvata myös meidän bloggaajien tyylejä teille! Nyt vuorossa Sohvin tyyli.


Minulla on aina ollut oma tyyli. Vaatteet vaihtuvat fiiliksen mukaan. Rakastan vintagemekkoja ja korkokenkiä. Ihailen suuresti menneiden vuosikymmenien muotia. Erityisesti 20-luku sekä 50 -ja 60-luku ovat mieleeni, pidän myös jonkin verran punkista ja kasarista. Upein pukukausi muodin historiassa on mielestäni Rokokoo.

Minulla on housu -ja mekkokausia. Viimeinen mekkokausi kesti 1,5 vuotta, silloin käytin housuja vain jumppatunnilla. Nyt olen taas alkanut viihtymään housuissa enemmän. Rakastan pitsiä, paljetteja ja kimallusta pukeutumisesta. Tyylini on aina naisellinen. Tykkään yhdistellä erilaisia tyylejä: klassista & rokkia. Pidän erikoisista yksityiskohdista ja rakastan asusteita. 

Pääosin shoppailen ulkomailla ja pikkuputiikeissa. Suosin myös vintage -ja second hand liikkeitä, joista suosikkejani ovat SomaOma, Kaunis Veera ja Amado. Nettishoppailussa uusin tuttavuus on Alennussankari, jota käyttämällä säästää nettishoppailussa.

Motto: mieluummin ylipukeutunut kuin alipukeutunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti